skip to Main Content
010 2711 457 tuki@varatoimari.fi

Toimintatapa

Yrittäjän kumppani kaikissa tietoliikenne- ja IT-asioissa.

Huolehdimme siitä, että IT laitteet ja palvelut ja ovat yrityksessäsi varmasti kunnossa ja hyvässä ylläpidossa. Ja että yrityksesi saa täyden hyödyn tietotekniikan sekä digitalisaation uusista mahdollisuuksista.

Refesenssejä

Kiinteistöpalvelut Jyrki Kähkönen Oy tarjoaa täysivaltaisia kiinteistöpalveluita sekä muun muassa kirvesmies- ja laitosmiestehtäviä ja kuljetus- ja maanrakennusalan osaamista ja kalustoa. Yritys työllistää lähes 60 työntekijää ja tarjoaa kiinteistöhuoltopalveluita sekä teollisuuden tarpeisiin että muille kiinteistöille.

Kaikki yrityksemme kannettavat, tabletit ja muut it-laitteet tulevat valmiiksi asennettuina Varatoimarin kautta. Varatoimari vastaa it-palveluiden ja laitteiden ylläpidosta ja teknisestä tuesta.

Jos ongelmia tietotekniikan kanssa ilmaantuu, aina on oikea henkilö tavoitettavissa. On todella hyvä, että on joku, joka huolehtii tietotekniikan toimivuudesta.

Olemme kokeilleet aiemmin yhteistyötä muidenkin it-yritysten kanssa mutta Varatoimarin kanssa yhteistyö sujuu todella hyvin. Apua ongelmiin on aina saatavilla.

Jyrki Kähkönen

KOTI Rakentajat Kuopio Oy sijaitsee Kuopiossa ja palveluihimme kuuluu monipuolinen korjaus- ja uudisrakentaminen. Olemme toimineet jo vuodesta 1988 saakka ja palvelemme ammattitaidolla julkista sektoria sekä yksityisiä asiakkaita. Yrityksemme toimii yhteistyössä tunnettujen tavaran sopimustoimittajien kanssa, joiden lisäksi meillä on laaja ja kilpailukykyinen alihankintaverkosto.

Toimimme vahvasti julkisen sektorin korjaus- ja tilamuutoshankkeissa.  Lisäksi palvelemme yksityistä sektoria monipuolisesti kerros-, rivi-, omakoti- ja vapaa-ajan asuntojen saneerauksissa sekä uudisrakentamisessa.

Varatoimarin kanssa tehty yhteistyösopimus kattaa keskitetysti tietoturvan, etä- ja lähituen sekä myös laitehankinnat. Yhdestä numerosta saamme kaiken avun IT-asioissa. Yhteistyön laatua seuraamme säännöllisillä seurantapalavereilla. Olemme tyytyväisiä, että voimme itse keskittyä työn tekemiseen Varatoimarin hoitaessa IT-asiat ammattitaidolla.

KOTI Rakentajat Kuopio Oy

Oulun Kuivaustekniikka Oy on vesivahinkojen kartoitukseen, kuivaukseen sekä purku- ja korjaustöihin erikoistunut yritys. Yritys työllistää lähes 80 työntekijää viidellä eri toimipisteellä Oulussa, Keminmaalla, Rovaniemellä, Raahe-Oulaisessa ja Kuusamossa. Välimatkaa toimipisteiden välillä on parhaimmillaan yli 300 km. Kuivaustekniikka Ryhmän kautta yritys palvelee asiakkaitaan myös valtakunnallisesti.

Yrityksemme IT-ylläpito ja laitteistohankinta on keskitetty Varatoimarin kautta. Saamme kaikki PC-tietokoneet, läppärit ja tabletit samalta toimijalta.

Yhteistyömme lähti käyntiin siitä, että tarvitsemme käyttöömme toimivan tietoturvapalvelun. Varatoimari tarjosi meille sopivaa keskitettyä ylläpitosopimusta, jossa oli mukana myös tietoturva.

Työmme vaatii kestävät tabletit hyvällä salamalla, koska kuvaamme paljon kohteita vaativissa olosuhteissa. Lisäksi laitteiden on oltava Android-pohjaisia. Varatoimari on auttanut meitä löytämään sopivat tabletit, saamme myös uudet mallit ensin koekäyttöön.

Meidän on helppo toimia, kun kaikki tietotekniikkapalvelut ovat samojen käsien alla. Ei tarvitse aina miettiä kenelle pitää soittaa ja yhteydenottoihimme myös reagoidaan nopeasti.

Pakko myöntää, että Varatoimarin porukka ratkoo ongelmia sekä etsii kantojen ja kivien alta tarpeisiimme sopivat laitteet. Kaikessa mennään jatkuvasti eteenpäin yhdessä.

Heikki Honkanen
Tekninen johtaja
Oulun Kuivaustekniikka Oy

Oulun Kuivaustekniikka Oy

Ajankohtaista

Laajennettua etätukea ja pikakoulutusta

Poikkeuksellisten olosuhteiden vuoksi olemme laajentaneet etätuen saatavuutta asiakkaillemme IT etätukipalveluiden osalta päivystämme asiakkaitamme toistaiseksi arkisin…

read more

Palveluprosessi ”IT-miehen” silmin

Tukipalveluprosessin alkuvaiheessa ylläpitoon yhteyttä ottava asiakas ei välttämättä ole juuri sillä hetkellä kaikkein tyytyväisimmillään, koska…

read more

Onko elämää 25.5.2018 jälkeen?

No niin, nyt se kaikkien huulilla ollut päivä on sitten takanapäin. Loppuiko yritystoiminta? Kaatuivatko järjestelmät?…

read more

Tietosuoja lyhytoppimäärä

Mitä on tietosuoja? Tietosuoja on perusoikeus omiin henkilötietoihin ja oikeus yksityisyyteen. Henkilötietojen käsittelyn on perustuttava…

read more
Back To Top