skip to Main Content
010 2711 457 tuki@varatoimari.fi

Uusien tiukempien tietosuoja sääntöjen ansiosta ihmiset voivat hallita tietojaan paremmin, ja yritykset saavat hyödyn kun toimintaedellytykset ovat tasavertaiset. Säännöt ovat kaikille EU:n alueella samat kotipaikasta riippumatta.


Keräätkö, tallennatko, käytätkö henkilötietoja? Käsitteletkö tietoja toisen yrityksen puolesta? Sääntöjä on näissä tapauksissa noudatettava, ja suojeltava niiden ihmisten oikeuksia, jotka luovuttavat tietojaan.

Viestintä

Käytä selkeää kieltä, kerro kuka olet, miksi keräät heidän tietojaan. Kuinka kauan niitä säilytetään ja kenelle niitä luovutetaan.

Suostumus

Pyydä ihmisiltä selkeä suostumus tietojen käsittelyyn.

Markkinointi

Anna ihmisille oikeus kieltää suoramarkkinointi, johon heidän antamiaan tietoja käytetään.

Tarkastelu ja siirto

Anna ihmisille mahdollisuus tarkastella tietojaan ja siirtää ne toiselle yritykselle.

Arkaluonteisten tietojen turvaaminen

Toteuta ylimääräisiä suojatoimia arkaluonteisten tietojen turvaamiseksi.

Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle

Tee oikeudellisia järjestelyjä siirtäessäsi tietoja maihin, joita EU:n viranomaiset eivät ole hyväksyneet.

Varoitukset

Tiedota ihmisille tietoturvaloukkauksista, jos heihin kohdistuu vakava uhka.

Pyyhi tiedot

Anna ihmisille “oikeus tulla unohdetuksi”.

Profilointi

Jos käsittelet tietoja toiselle yritykselle. Varmista, että sinulla on sopimus, jossa luetellaan molempien velvollisuudet.

Ota yhteyttä niin autamme yritystäsi toimimaan Tietosuoja-asetuksen mukaisesti!

Ajankohtaista

Laajennettua etätukea ja pikakoulutusta

Poikkeuksellisten olosuhteiden vuoksi olemme laajentaneet etätuen saatavuutta asiakkaillemme IT etätukipalveluiden osalta päivystämme asiakkaitamme toistaiseksi arkisin…

Lue lisää

Palveluprosessi ”IT-miehen” silmin

Tukipalveluprosessin alkuvaiheessa ylläpitoon yhteyttä ottava asiakas ei välttämättä ole juuri sillä hetkellä kaikkein tyytyväisimmillään, koska…

Lue lisää

Onko elämää 25.5.2018 jälkeen?

No niin, nyt se kaikkien huulilla ollut päivä on sitten takanapäin. Loppuiko yritystoiminta? Kaatuivatko järjestelmät?…

Lue lisää

Tietosuoja lyhytoppimäärä

Mitä on tietosuoja? Tietosuoja on perusoikeus omiin henkilötietoihin ja oikeus yksityisyyteen. Henkilötietojen käsittelyn on perustuttava…

Lue lisää

Asiakkaitamme

On Todella Hyvä, Että On Joku, Joka Huolehtii Tietotekniikan Toimivuudesta.
Kiinteistöpalvelut Jyrki Kähkönen Oy tarjoaa täysivaltaisia kiinteistöpalveluita sekä muun muassa kirvesmies- ja laitosmiestehtäviä ja kuljetus- ja maanrakennusalan osaamista ja kalustoa. Yritys työllistää lähes 60 työntekijää ja tarjoaa kiinteistöhuoltopalveluita sekä teollisuuden tarpeisiin että muille kiinteistöille.

Kaikki yrityksemme kannettavat, tabletit ja muut it-laitteet tulevat valmiiksi asennettuina Varatoimarin kautta. Varatoimari vastaa it-palveluiden ja laitteiden ylläpidosta ja teknisestä tuesta.

Jos ongelmia tietotekniikan kanssa ilmaantuu, aina on oikea henkilö tavoitettavissa. On todella hyvä, että on joku, joka huolehtii tietotekniikan toimivuudesta.

Olemme kokeilleet aiemmin yhteistyötä muidenkin it-yritysten kanssa mutta Varatoimarin kanssa yhteistyö sujuu todella hyvin. Apua ongelmiin on aina saatavilla.

Jyrki Kähkönen

Kiinteistöpalvelut Jyrki Kähkönen Oy
Yhdestä Numerosta Saamme Kaiken Avun IT-asioissa.

KOTI Rakentajat Kuopio Oy sijaitsee Kuopiossa ja palveluihimme kuuluu monipuolinen korjaus- ja uudisrakentaminen. Olemme toimineet jo vuodesta 1988 saakka ja palvelemme ammattitaidolla julkista sektoria sekä yksityisiä asiakkaita. Yrityksemme toimii yhteistyössä tunnettujen tavaran sopimustoimittajien kanssa, joiden lisäksi meillä on laaja ja kilpailukykyinen alihankintaverkosto.

Toimimme vahvasti julkisen sektorin korjaus- ja tilamuutoshankkeissa.  Lisäksi palvelemme yksityistä sektoria monipuolisesti kerros-, rivi-, omakoti- ja vapaa-ajan asuntojen saneerauksissa sekä uudisrakentamisessa.

Varatoimarin kanssa tehty yhteistyösopimus kattaa keskitetysti tietoturvan, etä- ja lähituen sekä myös laitehankinnat. Yhdestä numerosta saamme kaiken avun IT-asioissa. Yhteistyön laatua seuraamme säännöllisillä seurantapalavereilla. Olemme tyytyväisiä, että voimme itse keskittyä työn tekemiseen Varatoimarin hoitaessa IT-asiat ammattitaidolla.

Kaikki Tietotekniikkapalvelut Samojen Käsien Alla

Oulun Kuivaustekniikka Oy on vesivahinkojen kartoitukseen, kuivaukseen sekä purku- ja korjaustöihin erikoistunut yritys. Yritys työllistää lähes 80 työntekijää viidellä eri toimipisteellä Oulussa, Keminmaalla, Rovaniemellä, Raahe-Oulaisessa ja Kuusamossa. Välimatkaa toimipisteiden välillä on parhaimmillaan yli 300 km. Kuivaustekniikka Ryhmän kautta yritys palvelee asiakkaitaan myös valtakunnallisesti.

Yrityksemme IT-ylläpito ja laitteistohankinta on keskitetty Varatoimarin kautta. Saamme kaikki PC-tietokoneet, läppärit ja tabletit samalta toimijalta.

Yhteistyömme lähti käyntiin siitä, että tarvitsemme käyttöömme toimivan tietoturvapalvelun. Varatoimari tarjosi meille sopivaa keskitettyä ylläpitosopimusta, jossa oli mukana myös tietoturva.

Työmme vaatii kestävät tabletit hyvällä salamalla, koska kuvaamme paljon kohteita vaativissa olosuhteissa. Lisäksi laitteiden on oltava Android-pohjaisia. Varatoimari on auttanut meitä löytämään sopivat tabletit, saamme myös uudet mallit ensin koekäyttöön.

Meidän on helppo toimia, kun kaikki tietotekniikkapalvelut ovat samojen käsien alla. Ei tarvitse aina miettiä kenelle pitää soittaa ja yhteydenottoihimme myös reagoidaan nopeasti.

Pakko myöntää, että Varatoimarin porukka ratkoo ongelmia sekä etsii kantojen ja kivien alta tarpeisiimme sopivat laitteet. Kaikessa mennään jatkuvasti eteenpäin yhdessä.

Heikki Honkanen
Tekninen johtaja
Oulun Kuivaustekniikka Oy

Soita, laita viestiä tai tule käymään!

Varatoimari Oy
Leväsentie 23
70780 Kuopio

IT tuki ja ylläpito
Puh. 010 2711 457
asiakaspalvelu@varatoimari.fi
tuki@varatoimari.fi

Ma-Pe 8.00-16.00

Yhteyshenkilöt:

Myynti Kuopion talousalue
Jarmo Välijärvi, puh. 010 2711 452
jarmo.valijarvi@varatoimari.fi

Myynti Oulun talousalue
Juho Haapsaari, puh. 010 2711 453
juho.haapsaari@varatoimari.fi

Myynti Pääkaupunkiseutu
Pekka Liukkonen, puh. 010 2711 451
pekka.liukkonen@varatoimari.fi

Tekninen myynti
Jarkko Salminen, puh. 010 2711 457
jarkko.salminen@varatoimari.fi

Back To Top